Ontvang ik een bevestigingsmail na het plaatsen van mijn bestelling?

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestiging via e-mail, hierin ontvang je een overzicht van je bestelling en je ordernummer. Heb je niks ontvangen? Dan raden we graag aan om een kijkje te nemen in je inbox met ongewenste e-mails. Geen bevestiging ontvangen? Neem dan contact op met de klantendienst via chat, e-mail of per telefoon.