Hoe kan ik een bestelling plaatsen op de webshop?

Je wilt graag een bestelling plaatsen? Daar helpen we je graag een handje bij.  Neem eerst een uitgebreide blik op het AVA assortiment om zo de gewenste producten in je winkelmandje te plaatsen. Heb je alles gevonden? Dan kan je rechtsboven op 'Winkelmandje' klikken. Hier kan je het aantal producten voor je bestelling verhogen of verlagen, of een product verwijderen uit je mandje. Door te klikken op 'Bestellen' kan je alle nodige gegevens invullen die wij bij AVA nodig hebben om je bestelling tot bij jou te krijgen.